Tangal İlkokulu

WEB https://tangalilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Tangaloğlu Köyü
VİZYON : Eğitimli bireylerle, başarılı ve saygın toplumları hazırlamak için varız!
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarını ve milli değerlerini özümseyen, birey olmanın farkında, kültürel değerlere sahip, demokratik, eşitlikçi, özgür ve bilimsel düşünebilen, toplumsal ve bilimsel gelişmelere uyum sağlayabilen, çevresi ile iletişim kurabilen, bir üst düzey eğitime hazır bireyler ve destekleyici toplumlar yetiştirmek.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM YAPILMAKTADIR.
Isınma : Kalorifer İle ısınmaktadır.
Servis :
Ulaşım : 30 dakika da bir hareket eden köy dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Sinop merkezine 34 km uzaklıktadır. Etrafı Karadeniz´in yeşil orman örtüsüyle çevrilidir. İstanbul-Sinop yolu köyün içinden geçmekte olup, yeni yapılan yolda yine köy sınırları içindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Sinop İline 34 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :